1. Skip to navigation
  2. Skip to content

Language:
Ελληνικά
English

Westnet

ΤΗΛ. ΠΩΛΗΣΕΩΝ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 211 300 2150

Οι πελάτες μας

Αντιμετωπίζουμε όλους τους πελάτες μας με τον ίδιο ζήλο, από τον πιο μικρό μέχρι τη μεγαλύτερη αλυσίδα. Γι’ αυτό και διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες και διαδραματίζουμε σημαντικό ρόλο στην ελληνική αγορά τεχνολογίας. Διαθέτουμε αδιαμφισβήτητα ποιοτικά και δυναμικά οικονομικά στοιχεία με: μερίδιο 25% στην αγορά της διανομής, ισχυρή χρηματοοικονομική θέση, πελατολόγιο που ξεπερνά τους 2.000 πελάτες, στρατηγικές συνεργασίες με επιλεγμένα διεθνώς αναγνωρισμένα brands, επένδυση σε νέες αναπτυσσόμενες κατηγορίες προϊόντων. Το χαρτοφυλάκιο πελατών μας περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων τεχνολογίας στην ελληνική αγορά, όπως MediaMarkt, Κωτσόβολος-Dixons, Public, Electronet, Mega Euronics, Best Electric, Welcome καθώς και τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Wind και Vodafone.

Κωτσόβολος

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι μια αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στη χώρα από το 1950 όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημά της. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικός εξοπλισμός και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα. Η αλυσίδα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι μέλος του ευρωπαϊκού ομίλου Dixons Carphone, απασχολώντας πάνω από 42.000 εργαζομένους σε 11 χώρες. Το δίκτυο της εταιρείας αποτελείται από 96 φυσικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Public

Τα Public είναι η ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας, η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα –αφού ιδρύθηκε μόλις το 2005– κατάφερε να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες όλων. Διαθέτει 55 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, σύγχρονους και ζεστούς χώρους, με ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών–καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε ένα πολυκατάστημα έμπνευση και ενημέρωση σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους όπως: μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers και gaming.

Media Markt

Η Media Markt, αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών, ιδρύθηκε το 1979 στο Μόναχο της Γερμανίας. Είναι μέλος του Metro Group, του τρίτου μεγαλύτερου ομίλου στο λιανικό εμπόριο στον κόσμο και αριθμεί πάνω από 500 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη. Το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα, άνοιξε το Νοέμβριο του 2005, στην περιοχή του Αμαρουσίου. Σήμερα υπάρχουν 12 καταστήματα Media Markt στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τη Λάρισα. Στα περίπου 5.000 τ.μ. που διαθέτει κάθε κατάστημα, προσφέρονται σχεδόν 120.000 προϊόντα, επιτρέποντας στους καταναλωτές να επιλέξουν αυτά που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες τους. Προϊόντα Τηλεοράσεις, Υπολογιστές, Smartphones, Tablets, Κινητά τηλέφωνα, Μικροσυσκευές, Οικιακές συσκευές, Προσωπική φροντίδα, Φωτογραφικές μηχανές, Κονσόλες, Συσκευές θέρμανσης.

Leroy Merlin

Σημαντικός παράγοντας στην παγκόσμια αγορά των ιδιοκατασκευών, η Leroy Merlin στηρίζει τους κατοίκους στην υλοποίηση των σχεδίων τους. Πρωτοποριακή εταιρεία του ADEO, η Leroy Merlin ειδικεύεται στην πώληση προϊόντων και λύσεων με μία μοναδική υπόσχεση: να παράσχει λύσεις για τη βελτίωση της κατοικίας. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η ιστορία της Leroy Merlin γράφεται καθημερινά. Η παρουσία της επεκτείνεται πλέον σε 12 χώρες. Η Leroy Merlin δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Ιούνιο 2005. Άνοιξε το πρώτο της κατάστημα το Μάρτιο του 2007 στο εμπορικό πάρκο του διεθνούς αεροδρομίου της Αθήνας. Σήμερα διαθέτει 6 καταστήματα συνολικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Γερμανός

Από τον Οκτώβριο του 2006 αποτελεί μέλος του Ομίλου ΟΤΕ-COSMOTE και έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον καταναλωτή και την «εμπειρία» που αποκομίζει με κάθε επίσκεψη σε ένα κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, υπηρετεί το όραμα: να παρέχει τεχνολογικές λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, στο Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι πάντα διαθέσιμοι για να προσφέρουν: υπηρεσίες και προγράμματα COSMOTE και ΟΤΕ σε κινητή, σταθερή τηλεφωνία και Internet, τη μεγαλύτερη γκάμα συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, ψηφιακά προϊόντα, προϊόντα gaming, αναλώσιμα και μοναδικές after sales υπηρεσίες.

Cosmote

Η COSMOTE αποτελεί την ενιαία εμπορική μάρκα για τα προϊόντα του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή, κινητή και internet. Σηματοδοτεί έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, όπου όλοι οι πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, απολαμβάνουν εξελιγμένες λύσεις για το σύνολο των τηλεπικοινωνιακών αναγκών τους, με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, με ένα σημείο αναφοράς και ενιαία εμπειρία εξυπηρέτησης. Ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος τηλεπικοινωνιακός πάροχος στην Ελλάδα και μαζί με τις θυγατρικές του αποτελεί έναν από τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς Ομίλους στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Είναι ο μεγαλύτερος εθνικός επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές δικτύων, με επενδύσεις στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα €2 δισ. τα τελευταία πέντε χρόνια και τα €1,3 δισ. την τρέχουσα τετραετία. Το μέγεθος, η τεχνογνωσία και η εμπειρία του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών υπό την ενιαία εμπορική ονομασία COSMOTE.

Wind

Η WIND Ελλάς είναι μία από τις εταιρείες τηλεπικοινωνίας στην Ελλάδα. Μέσα στα περισσότερα από 20 χρόνια λειτουργίας της, η WIND καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας και παρουσίασε καινοτομικά προϊόντα που άλλαξαν τα δεδομένα στην επικοινωνία. Είναι η πρώτη εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα που πρόσφερε ολοκληρωμένες υπηρεσίες Κινητής, Σταθερής & Internet στους πελάτες της.

Vodafone

Η Vodafone Ελλάδας είναι μέλος του Ομίλου Vodafone, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους τηλεπικοινωνιών σε όλο τον κόσμο, με ισχυρή παρουσία στην αγορά της κινητής, σταθερής και του internet της χώρας. Ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος με όραμα και τεχνογνωσία, η Vodafone επενδύει σε ψηφιακές υποδομές, στηρίζει με αξιοπιστία τις ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων και συμβάλλει ενεργά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στη χώρα. Στα περισσότερα από 20 χρόνια δραστηριοποίησης της στην Ελλάδα, η Vodafone οδηγεί την αγορά μπροστά και συνεχίζει να συνεισφέρει σε καινοτομία, έχοντας επενδύσει την τελευταία επταετία πάνω από 1,5 δισ. ευρώ. Η Vodafone επενδύει για ένα δυνατό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, παρέχει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, προσφέρει την καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης και λειτουργεί υπεύθυνα και Προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας.

Forthnet-Nova

Η Forthnet είναι η εταιρεία που έφερε το internet και τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα. Σήμερα, μέσω της υπηρεσίας Nova 3Play, αποτελεί το μεγαλύτερο πάροχο υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στη χώρα. Η εταιρεία Forthnet ΑΕ είναι εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών από το 2000. Με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και εκμεταλλευόμενη πλήρως την τεχνογνωσία των έμπειρων στελεχών της, η Forthnet προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, ευρυζωνικού internet και τηλεοπτικού περιεχομένου σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και Δημόσιους Φορείς σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτει περισσότερα από 130 Καταστήματα, σε περισσότερες από 60 πόλεις της χώρας και εξυπηρετεί περισσότερες από 20.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Περίπου το 20% των ελληνικών νοικοκυριών απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που προσφέρει η Forthnet.

Electronet

Το 1996, μια ομάδα δυναμικών και επιτυχημένων επιχειρηματιών, στο χώρο της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο αγοραστικό σχήμα. Βαθμιαία όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προσέγγισαν την Electronet, οπότε αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε ανώνυμη εταιρεία. Σήμερα, η Electronet έχει ένα επιτυχημένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται. Η Electronet είναι μια μεγάλη και οικονομικά υγιής ελληνική επιχείρηση στο χώρο της λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών γεγονός που την κατατάσσει ανάμεσα στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην ελληνική αγορά. Στόχος της Εlectronet είναι να καλύπτει κάθε ανάγκη για ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, μικροσυσκευές και προϊόντα νέας τεχνολογίας εξασφαλίζοντας τις καλύτερες επώνυμες συσκευές της αγοράς στις πιο συμφέρουσες τιμές. Η προσωπική εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον έχουν δημιουργήσει μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες, η οποία παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Welcome Stores

Μια νέα, μεγάλη και ελληνική αλυσίδα καταστημάτων έρχεται και αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των ηλεκτρικών. WELCOME STORES. Μια αλυσίδα με χαμογελαστό πρόσωπο –ακόμα και στο λογότυπό της- αλλά και καρδιά γιατί βάζει στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον καταναλωτή. Η αλυσίδα που ξεκίνησε με 19 καταστήματα από τη Βόρεια Ελλάδα και συνεχώς μεγαλώνει για να αγκαλιάσει όλη την ελληνική αγορά. Κύρια δραστηριότητα της αλυσίδας είναι η λιανική πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων και άλλων ειδών οικιακής χρήσης μέσω του δικτύου της, με την ταυτόχρονη παροχή πλήρους πακέτου υπηρεσιών όπως μεταφορά, εγκατάσταση, service. Η Εταιρία διαθέτει στην εγχώρια αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων της, τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων: • Μεγάλες λευκές οικιακές συσκευές • Εντοιχιζόμενες συσκευές • Συσκευές εικόνας και ήχου • Προϊόντα τεχνολογίας (Πληροφορικής και κινητής τηλεφωνίας) • Μικροσυσκευές • Συσκευές κλιματισμού, θέρμανσης • Εποχιακά προϊόντα

Best Electric

Το έτος 1995, 7 καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών, από διαφορετικά σημεία της Ελλάδος, σχημάτισαν ένα άτυπο γκρουπ αγορών το οποίο ονόμασαν BEST ELECTRIC. Τώρα έχει περισσότερα μέλη και κύριος στόχος της είναι όλες οι παροχές να αποδίδονται απευθείας στα καταστήματα – μέλη προκειμένου να είναι ανταγωνιστικά. Κύριο χαρακτηριστικό των καταστημάτων της BEST ELECTRIC A.E είναι η προσωπική εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Τα καταστήματα BEST ELECTRIC εξειδικεύονται στη πώληση ηλεκτρικών οικιακών συσκευών, ηλεκτρονικών προιόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προιόντων καθώς και σε υπηρεσίες προς τον καταναλωτή ακόμη και μετά τη πώληση.

Expert

Τον Ιούνιο του 2013 ξεκινάει και επίσημα η έναρξη της νεοσύστατης Εταιρείας ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ. Στόχος από τη πρώτη κιόλας στιγμή αποτελεί η δυναμική παρουσία της στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, προωθώντας τη δημιουργία ενός δικτύου υγειών καταστημάτων προσηλωμένου στις αρχές και στις αξίες της εταιρείας. Στην προσπάθεια αυτή στηρήχθηκε στην πολυετή παρουσία των ιδρυτικών μελών της στο συγκεκριμένο χώρο και από την 1η Ιανουαρίου 2014 στην κληρονομιά του ονόματος EXPERT. Η παρουσία της EXPERT INTERNATIONAL σε 18 χώρες με 3.500 καταστήματα και περίπου 30.000 εργαζομένους την καθιστούν στις πρώτες θέσεις στο χώρο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, με ιστορία η οποία γράφεται εδώ και 47 χρόνια. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα δίκτυο 39 σημείων πώλησης.

Euronics

Η Euronics είναι μια ελληνική εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα με 350 ανεξάρτητα καταστήματα. Το 2008 μια ομάδα εννέα ανθρώπων αποτέλεσαν τους πρωτεργάτες ενός επιχειρηματικού μοντέλου που σταδιακά δημιούργησε την εταιρεία Euronics. Σκοπός τότε, ήταν η στρατηγική αναβάθμιση των υπηρεσιών στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις να συσπειρωθούν και να σταθούν δυναμικά στις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης στην ελληνική αγορά. Το 2014 η Euronics (τότε Mega Electrics) γίνεται ένα με τη διεθνή Euronics.

The Mart

Η The Mart είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρεμπορικής. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992 και από τον Ιανουάριο του 2015 ανήκει στον Όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Έχει ως κύριο στόχο της την εξυπηρέτηση και τη συνεργασία με τους επαγγελματίες πελάτες της σε όλη την Ελλάδα. Κάθε εμπορική κίνηση της εταιρείας, κάθε καινούριο προϊόν ή ομάδα προϊόντων που εισάγει στα καταστήματα, στόχο έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Στρατηγική δέσμευση της εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες της ποικιλία επιλογών, διαφοροποίηση σε σχέση με τον δικό τους ανταγωνισμό, ποιότητα στα προσφερόμενα προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες.

MAX Stores

Η Εταιρεία MAX STORES είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 1992 με έδρα το Μοσχάτο και δραστηριοποιείται στη λιανική πώληση παιχνιδιών, σχολικών, βιβλίων και εποχιακών ειδών.

Seven Spots

Μέσα σε 9 χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος το 1996, η αλυσίδα καταστημάτων Seven Video Net έγινε το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, που αναπτύσσεται με τρεις διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε περιοχής. Η αλυσίδα καταστημάτων Seven Spots προσφέρει στους καταναλωτές μια πληθώρα υπηρεσιών, που έχουν σαν στόχο την πληρέστερη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Msystems

Η εταιρεία Msystems Ε.Π.Ε ιδρύθηκε στις αρχές του 2000, με αντικείμενο εργασιών την εμπορία συστημάτων πληροφορικής και συναφών ειδών, καθώς και την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τα προϊόντα πληροφορικής. Παράγει με επώνυμα υλικά, εμπορεύεται επώνυμα προϊόντα, παρακολουθεί την τεχνολογική εξέλιξη, ενώ διαθέτει τις γνώσεις για την ολοκληρωμένη υλοποίηση του Η/Υ.

Cosmodata

Η εταιρεία Cosmodata ιδρύθηκε to 1991, με αντικείμενο εργασιών την εμπορία προϊόντων πληροφορικής. Διαθέτει καταστήματα σε Αθήνα, Περιστέρι, Γλυφάδα και Μεταμόρφωση.

MG Manager

Η εταιρεία MG Manager ιδρύθηκε το 1992. Διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα με τεράστια γκάμα προϊόντων, όπως laptops, tablets, περιφερειακά και πολλά ακόμη.

Nok Shop

Το nok-shop.gr λειτουργεί από το 2014 και ανήκει στον όμιλο εταιριών Ν.Τ.Ρ Α.Ε. που δραστηριοποιείται με ένα φυσικό καταστήματα από το 2001 και ακόμη ένα ηλεκτρονικό gAromata.gr. Το nok-shop.gr έχει ως αντικείμενο την πώληση προϊόντων τεχνολογίας, όπως smartphones, pcs, laptops, servers, TVs, tablets.

Websupplies

Το ηλεκτρονικό κατάστημα websupplies.gr δραστηριοποιείται στο χώρο των αναλωσίμων, περιφερειακών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδών γραφείου και τεχνολογίας από το 2010.

τι έχουν πεί για εμάς

Im velibus et im sae nus sam nobit, aribeatur reped molupta senemque simus, expe niti isque eatium aut is ipsunt ium quis eaquide lluptatur? Quisi aut anist qui tori suntenis conse es idebit, sus aborum simolupta sin estiorenis rerum quaerferum re qui blaut autem autem aligeni atiusci de omnia ipsaectinim

Name, Title-WindHellas

τι έχουν πεί για εμάς

Im velibus et im sae nus sam nobit, aribeatur reped molupta senemque simus, expe niti isque eatium aut is ipsunt ium quis eaquide lluptatur? Quisi aut anist qui tori suntenis conse es idebit, sus aborum simolupta sin estiorenis rerum quaerferum re qui blaut autem autem aligeni atiusci de omnia ipsaectinim

Name, Title-WindHellas

τι έχουν πεί για εμάς

Im velibus et im sae nus sam nobit, aribeatur reped molupta senemque simus, expe niti isque eatium aut is ipsunt ium quis eaquide lluptatur? Quisi aut anist qui tori suntenis conse es idebit, sus aborum simolupta sin estiorenis rerum quaerferum re qui blaut autem autem aligeni atiusci de omnia ipsaectinim

Name, Title-WindHellas

τι έχουν πεί για εμάς

Im velibus et im sae nus sam nobit, aribeatur reped molupta senemque simus, expe niti isque eatium aut is ipsunt ium quis eaquide lluptatur? Quisi aut anist qui tori suntenis conse es idebit, sus aborum simolupta sin estiorenis rerum quaerferum re qui blaut autem autem aligeni atiusci de omnia ipsaectinim

Name, Title-WindHellas